Un bărbat din Mărgineni – Neamț a murit prins între remorcile unui TIR, în parcarea Tofan din Gura Humorului

În ziua de 16.03.2022, în jurul orelor 0400, T.F. de  33 ani, din Piatra Neamț,  în timp ce se afla la volanul unui TIR Scania ce tracta o semiremorcă, care a oprit în parcarea Tofan Group din Gura Humorului, nu a acționat frâna, autocamionul a luat-o la vale prinzând între semiremorci pe V.S. de 23 de ani, din comuna Mărgineni, județul Neamț.

A rezultat  rănirea gravă a tânărului care a fost transportat la Spitalul Orășensc Gura Humorului, unde, din păcate, după o oră de eforturi pentru a-i salva viața, medicii au constatat decesul acestuia

Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice dar s-a stabilit că este vinovat de producerea tragediei pentru că  nu a asigurat corespunzător autoutilitara în condiții de staționare.

Din verificări a reieșit faptul că parcarea aparținând SC Tofan Goup SRL nu este deschisa circulației publice, iar evenimentul rutier nu se încadrează în rândul accidentului de circulație.

Au fost sesizați reprezentanții ISCTR Suceava și ITM pentru cercetări.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *