Mopan Suceava
Evenimente

Un bărbat din Mitocu Dragomirnei și-a pus capăt zilelor, electrocutându-se cu un cablu legat la mâini

În dimineața zilei de ieri, 09.07.2024, la ora 11.58, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din Mitocu Dragomirnei, județul Suceava, cu privire la faptul că fratele său este curentat în curtea locuinței.

La fața locului, s-a deplasat patrula din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, fiind identificată și apelanta.

În curtea imobilului, a fost găsit cadavrul bărbatului de 65 ani, care prezenta leziuni specifice electrocutării.

Din discuțiile purtate cu sora acestuia, dar și din verificările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că bărbatul a tăiat cablul unui polizor unghiular, pe care l-a dezizolat, legându-și firele de degetele mari de la mâini, iar ulterior l-a introdus întru-un prelungitor care era alimentat la curent.

Totodată, a reieșit faptul că sus-numitul este divorțat de aproximativ 5 ani și are o fiică în vărstă de 29 de ani. Apelanta a declarată că bărbatul s-a plâns de mai multe ori despre faptul că se simte singur, precizând că este și consumator de alcool.

La fața locului a intervenit un echipaj ambulanțier, care a constatat decesul sus-numitului.

A fost efectuată atât cercetarea la fața locului, cât examinarea sumară a cadavrului, de către un tehnician criminalist, constatându-se faptul că nu există urme vizibile de violență pe suprafața corpului.

Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la SJML Suceava, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata. În cauză s-a întocmit proces-verbal de constatare sub aspectul săvârșiri infracțiunii de „ucidere din culpă” faptă prevăzută și sancționată de art. 192 din Codul Penal.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other