Un bărbat din Moara a murit în parcarea unui hipermarket din Suceava

Ieri după amiază, 29.09.2019, la ora 16.16, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un echipaj medical de pe ambulanţă care a sesizat că un bărbat de 65 ani, din comuna Moara, a decedat în timp ce se afla în parcarea Iulius Mall Suceava.

În urma cercetărilor în parcarea Complexului Comercial Iulius Mall Suceava, pe tronsonul de parcare cu nr. B2, a fost identificat cadavrul lui C.A.

Din declaraţia martorului care se afla împreună cu defunctul înainte de a deceda, a reieşit că, la data de 29.09.2019, în jurul orei 15.00 aceştia se aflau împreună în depozitul Brico Depot de unde C.A. avea de achiziţionat materiale de construcţie. La un moment dat, bărbatul a acuzat unele dureri în piept motiv pentru care a ieşit în afara depozitului, şi, din apropiere, şi-a cumpărat o sticlă de băutură carbogazoasă. Martorul a achitat unele produse la casa de marcat, după care a ieşit în exterior împreună cu C.A. şi s-au deplasat către autoturismul acestuia din urmă.

Martorul a mai relatat că, după ce au urcat în autoturism, C.A. a respirat o dată foarte greu şi cu zgomot după care a lăsat capul pe spate, nereacţionând la stimulii externi. Martorul a procedat la apelarea serviciului de urgenţă 112 solicitând intervenţia unui echipaj medical, care după ce au efectuat manevrele de resuscitare, au constatat decesul sus-numitului.

După examinarea cadavrului, nu au fost identificate semne de violenţă pe suprafaţa corpului.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *