Actualitate

Un bărbat din Nisipitu a vrut să-și pună capăt zilelor, sărind de pe un stâlp electric. S-a ales cu multiple fracturi, dar a supraviețuit

Astă noapte, după ora 1.00,  Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în satul Nisipitu, comuna Ulma, în apropierea unui stâlp de electricitate este un căzut un bărbat.

S-a stabilit că  astă noapte, pe fondul unei depresii și a consumului de băuturi alcoolice, bărbatul din localitate s-a urcat pe stâlpul electric din centrul satului Nisipitu,  și a încercat să își pună capăt zilelor, sărind de pe acesta.

Omul a fost găsit căzut de către o femeie care a declarat că în toiul nopții a auzit strigăte de ajutor, a ieșit să vadă ce se întâmplă și la găsit pe consăteanul  ei căzut lângă stâlpul de electricitate, grav rănit.

În sat se știa că, în repetate rânduri  bărbatul a afirmat că  dorește să își pună capăt zilelor și din acest motiv s-ar fi  urcat pe stâlpul de electricitate de pe care s-a aruncat în gol.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj SMURD  din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, găsindu-l pe rănit  în stare de șoc, dar conștient și cooperant.

Acesta a fost diagnosticat preliminar cu „traumatism cranio-cerebral” și „fractură membru superior drept”, fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *