Un bărbat din Păltinoasa și-a găsit fratele mort în casă, pe podea, cu urme de sânge în preajma sa

Polițiștii de la secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați, sâmbătă, 9 iulie 2022. prin SNUAU 112 de către un bărbat din Păltinoasa, care a anunțat că l-a găsit pe fratele său, în vârstă de 48 ani, decedat în locuința sa, întins pe podea, cu urme de sânge în jurul său.

Echipa deplasată la locul faptei a identificat pe fratele persoanei decedate care a declarat că, în ziua de 09.07.2022, în jurul orei 13.20, s-a dus la locuința fratelui său, și l-a observat pe acesta într-o cameră, întins pe podea, având urme de sânge în preajma sa, constatând  ulterior că nu mai prezintă semne vitale. Acesta a mai declarat că ultima data când au discutat cu fratele său a fost cu două zile înainte de macabra descoperire și că fratele său a venit recent din Spania, locuia singur, consuma frecvent băuturi alcoolice și nu se afla în evidențele vreunui medic de familie din România.

La fața locului, la solicitarea apelantului, a intervenit și un echipaj de ambulanță care a constatat decesul bărbatului.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind  infracţiunea de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *