Un bărbat din Pătrăuți și-a înjunghiat soția, într-un scandal conjugal. Individul de 41 de ani a fost băgat în arestul IPJ

Ieri dimineață, pe la ora 9.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin 112 despre faptul că în satul Pătrăuți, o femeie de 40 de ani  a fost atacată cu cuțitul  de soțul ei.

Femeia agresată a fost identificată în curtea locuinței sale, prezentând mai multe leziuni la nivelul corpului  provocate de către soțul ei, I-C. D., de 41 de ani. Agresiunea s-a petrecut în locuința comună la data de 25.07.2019, în jurul orelor 08.45.        

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a transportat persoana vătămată la U.P.U. Suceava în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Soțul victimei a declarat faptul că în urma unui scandal conjugal a lovit-o pe soția sa inclusiv cu un cuțit.

În urma examinării medico-legale s-a stabilit cu titlu preliminar că victima prezintă leziuni ce necesită pentru vindecare 20 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, față de I-C. D. fiind dispusă punerea în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” cu raportare la infracțiunea de „tentativă de omor”.

Inculpatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 26.07.2019 să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.   

Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *