Un bărbat din Plopeni, la cumpărături în Carefour, s-a îmbătat într-un bar și a reclamat că hoții i-au furat sacoșa. De fapt, bărmănița i-a protejat cumpărăturile, să nu-i fie furate pe bune

Un bărbat care nu va mai fi trimis degrabă la cumpărături este un cetățean de 47 de ani din satul Plopeni, orașul Salcea. Acesta, după ce a cumpărat ce a avut nevoie la Carrefour, a trecut strada și a dat peste o crâșmă. Acolo s-a oprit pe la amiază, și nu s-a dat dus nici după ce nu s-a îmbătat și a adormit cu capul pe masă. La un moment dat și-a revenit pentru câteva clipe, suficient pentru a constata că sacoșa cu lucrurile pe care le cumpărase a dispărut de lângă scaunul pe care se așezase. Așa că a sunat la 112, reclamând furtul.

Astfel, ieri după amiază, înainte de ora 17.00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către bărbatul de 47 ani din Plopeni – Salcea care a anunțat că persoane necunoscute i-au sustras sacoșa în care avea mai multe articole de îmbrăcăminte în barul ,,Market Orient”.

Polițiștii au stabilit că acesta, ieri dimineață, în jurul orelor 11:00, a plecat de acasă, de la  Plopeni – orașul  Salcea  la Carrefour Suceava, pentru a-și achiziționa mai multe articole de îmbrăcăminte.

În jurul 12:00, a ajuns în incinta hipermarketului Carrefour unde  a cumpărat mai multe tricouri. După aceea, omul a mers către barul ,,Market Orient” din zonă, având asupra sa plasa cu cumpărături.

În bar a consumat mai multe băuturi alcoolice timp de aproximativ 3 ore, la o masă de la intrarea în incinta acestuia. El a explicat polițiștilor că la un moment dat a purtat mai multe discuții cu o angajată a barului iar când s-a întors la masă, a constatat dispariția sacoșei cu cumpărături.

Disperat, bărbatul a sunat la  112 reclamând furtul.

O echipă operativă din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, a lămurit lucrurile, după ce a discutat cu administratorului barului:

Soția acestuia a observat că bărbatul din Plopeni  se află în stare de ebrietate, iar la un moment dat a adormit cu capul pe masă, după ce consumase o cantitate impresionantă de băuturi alcoolice. Femeia a fost aceea care a luat plasa în care se aflau cumpărăturile ”persoanei vătămate” și a dus-o în spatele barului, pentru a nu-i fi furată de alții.

Femeia a predat sacoșa lucrătorilor de poliție ajunși la fața locului, care i-au predat-o la rândul lor, bărbatului din Plopeni – Salcea.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.