Un bărbat din Rădăuţi băgat în arest după ce şi-a agresat soţia şi fiul şi a spart cu toporul lucrurile din casă

Ieri, 01.09.2019, las ora 12.55, o femeie de 40 ani din municipiul Rădăuţi, strada Bogdan Vodă nr.39, a sesizat prin SNUAU 112 că soţul ei a provocat scandal la domiciliu şi distruge bunuri cu toporul.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care l-a identificat pe D.A. ce se afla în stare de ebrietate, iar la domiciliu se mai afla soţia sa.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-au stabilit următoarele: în ziua respectivă, 01.09.2019, în jurul orei10.30, bărbatul a venit la domiciliu în stare de ebrietate şi a provocat scandal, respectiv a început să-i adreseze soţiei sale cuvinte jignitoare, obscene şi să o ameninţe. Scandalul provocat de bărbat a durat până în jurul orelor 12.00, când fiul acestuia a încercat să-l oprească pe tatăl său, dar a fost şi el bruscat.

Bărbatul a continuat scandalul, iar la un moment dat a ieşit din casă, a mers într-un şopron de unde a luat un topor și a distrus mai multe bunuri.

La nivelul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore începând cu data de 01.09.2019 orele 20.30, D.A. fiind  introdus în CRAP – IPJ Suceava.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,violenţe în familie”, „ameninţarea” şi „distrugerea”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *