Un bărbat din Rădăuți și-a reclamat la 112 nevasta de la care a încasat bătaie. Femeia, care s-a ales cu dosar penal, îi reproșează că bea și îl bănuiește de infidelitate

Sâmbătă seară, după ora 20.00, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Biroul de Ordine Publică au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 57 ani din oraș, despre faptul că a fost agresat de nevastă.

Bărbatul s-a întors în țară de aproximativ 2 săptămâni. La 20.02.2021, în jurul orelor 20:00, în timp ce se afla pe o alee din spatele blocului în care locuiește, a fost lovit de către soția sa, de 53 de ani. El a menționat că în cursul zilei de 19.02.2021 a avut discuții contradictorii cu soția sa, motivul fiind consumul de băuturi alcoolice de către acesta, discuții care au fost reluate și în cursul zilei de 20.02.2021. El a mai arătat și faptul că soția lui îl bănuiește de infidelitate și îi cere mereu socoteala banilor, fapt ce duce la crearea de tensiuni între cei doi.

Acesta a depus plângere scrisă împotriva soției.

Bărbatul prezenta urme vizibile de violență la nivelul arcadei drepte, declarând verbal că se va deplasa la Spitalul Municipal Rădăuți  pentru a fi consultat medical și ulterior va solicita eliberarea un certificat medico-legal pe care îl va anexa la plângerea întocmită.

A  fost întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu a fost necesar emiterea unui ordin de protecție provizoriu și totodată victima nu a cerut emiterea acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii  de „violență în familie” , ce va fi soluționat procedural de către lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other