Mopan Suceava
Evenimente

Un bărbat din Salcea a murit pe marginea drumului în timp ce aștepta salvarea. Un echipaj al altei ambulanțe care trecea pe acolo l-a resuscitat fără succes

Polițiștii Poliției Orașului Salcea au fost sesizați ieri, 12 martie a.c., în jurul orei 4 dimineața, prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită de către un echipaj de ambulanță căzută pe acostamentul părții carosabile a D.N. 29, inconștientă și fără semne vitale.

Persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 68 de ani din oraș Salcea, căruia cadrele medicale îi efectuau manevre de resuscitare. În urma deplasării la locuința acestuia, soția sa a relatat că începând cu data de 07.03.2020, bărbatul a început să se simtă rău și a mâncat foarte puțin fiind rugat să meargă la medic pentru un consult, dar acesta a refuzat.

În data de 12 martie a.c. bărbatul s-a trezit și i-a spus soției că se simte rău și că respiră cu dificultate, motiv pentru care a apelat SNUAU 112 și a solicitat o ambulanță.

Până la sosirea ambulanței, bărbatul și-a pregătit hainele necesare pentru internare și portofelul, s-a îmbrăcat și a ieșit în întâmpinarea ambulanței, dar la scurt timp a fost găsit inconștient pe marginea drumului de către un alt echipaj de ambulanță care se deplasa către Spitalul Județean de Urgență cu un pacient. I-au fost efectuate manevrele de resuscitare de către primul echipaj până la sosirea celui solicitat, însă fără succes, fiind declarat decesul acestuia.

Bărbatul nu prezenta semne de violență sau urme care să creeze suspiciunea că ar fi fost victima unui accident rutier sau a vreunei agresiuni.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava pentru efectuarea autopsiei în vederea stabilirii cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *