Un bărbat din Șaru Dornei, părăsit de concubină, și-a pus capăt zilelor, înghițind antigel

Ieri dimineață, înainte de ora 9.00, Poliția Municipiului Vatra – Dornei a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că a găsit o persoană decedată lângă o mașină pe un teren din locul Șeștina, comuna Șaru Dornei.

S-a stabilit identitatea persoanei decedate , Viorel T.  din comuna Șaru Dornei, iar automobilul Volkswagen Passat era folosit de acesta și înmatriculat pe numele mamei concubinei sale.

Viorel T. locuia de mai mulți ani în concubinaj Dorina P. într-un imobil din comuna Șaru Dornei, satul Neagra Șarului, și aveau împreună două fetițe de 2, respectiv 4 ani.

La data de 11.07.2021, în urma unor neînțelegeri, femeia a plecat din locuința comună împreună cu fetițele și a locuit pe raza municipiului Vatra Dornei, perioadă în care a fost apelată în mod repetat de Viorel T., care afirma că o să se omoare.

În dimineața zilei de 18.07.2021 apelalntul la 112 l-a găsit pe bărbat decedat lângă autoturism.

Personalul medical de pe ambulanță a constatat decesul, iar în urma examinării exterioare a cadavrului, acesta nu prezenta urme de violență. Autoturismul nu prezenta avarii, iar în interiorul acestuia, a fost identificat un pet de un litru, cu inscripția antigel, în care se mai rămăsese, pe jumătatea  recipientului, un lichid de culoare roz, posibil antigel.

În seara zilei de 17.07.2021 concubina celui decedat  a sesizat telefonic Poliția municipiului Vatra Dornei, menționând că nu a mai putut lua legătura cu acesta.

A fost notificat Serviciului de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.   

În cauză  s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *