Un bărbat din Satu Mare a ajuns cu arsuri grave la spital, după ce, încercând să aprindă focul în sobă folosind benzină, a fost cuprins de flăcări

Ieri dimineață, după ora 7.30, un bărbat de 54 de ani din comuna Satu Mare, cu arsuri la nivelul feței,  a apelat la o vecină, rugând-o să cheme ambulanța pentru a fi dus la spital, întrucât a suferit arsuri pe când încerca să aprindă focul într-o sobă dintr-o cameră a locuinței.

La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanță de la Rădăuți, care i-au acordat îngrijiri medicale și l-au transportat pe bărbat  la Spitalul Municipal Suceava pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

S-a stabilit ca diagnostic prezumtiv: arsuri de gradul 1,2,3 și 4 la nivelul membrelor superioare și inferioare, arsură de gradul 2 și 3 la nivelul feței și gâtului și arsură importantă pe cale aeriană superioară cu edem masiv al feței.

Polițiștii, asistați de un tehnician criminalist și lucrători din cadrul – ISU Suceava – Detașamentului de pompieri Rădăuți, au stabilit că  sursa probabilă de aprindere  este „flacăra de la un chibrit care a aprins benzina vărsată pe covor”.

În urma incendiului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului iar în interiorul casei au ars bunuri și s-au degradat pereții casei de locuit pe aproximativ 50 m2, prejudiciul fiind de circa  3000 de lei.

         

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.