Un bărbat din Solca a murit după ce, fiind sub influența alcoolului, a căzut rupându-și un picior, ulterior tăindu-și venele cu un briceag

Sâmbătă dimineață, după ora 8.30, lucrătorii din cadrul Poliţiei Orașului Solca au fost sesizaţi prin intermediul 112 de către lucrătorii unui echipaj de ambulanţă despre faptul că Constantin M. de 48 ani din localitate, a fost găsit în locuinţa sa fără semne vitale.

Din cercetări a rezultat faptul că numitul acesta  locuia în oraşul Solca, strada Democraţiei, împreună cu fratele acestuia, Nicolae M., însă în imobile diferite.

Un echipaj de ambulanță a constatat decesul decesul bărbatului, precum și faptul că acesta era decedat de aproximativ 4 ore, aflându-se pe pat şi prezentând o plagă tăiată la nivelul mânii stâng, cât şi o fractură la nivelul gleznei stângi.

Din discuţiile purtate cu fratele Nicolae M., a reieşit că  Constantin M.  s-a întors la domiciliu în ziua precedentă aflându-se în stare avansată de ebrietate şi menţionând totodată faptul că şi-a rupt piciorul. Nicolae M.  l-a ajutat pe rănit să se pună în pat, după care i-a făcut focul în soba din cameră. Fiind întrebat de către fratele său dacă doreşte să meargă la spital, Constantin M. a refuzat, spunând că va face acest lucru în dimineaţa zilei următoare.

La 07.02.2021, în jurul orei 07:30, Nicolae M. s-a dus în camera fratelui acestuia, unde a constat că acesta este decedat, având o tăietură la mâna stângă.

Cadavrul lui Constantin M.  a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Gura Humorului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, a fost identificat un cuţit pliabil tip briceag, la aproximativ un metru de patul în care se afla persoana decedată, lama acestuia prezentând urme de stratificare cu un lichid de culoare brun – roşcat cu aspect de sânge.

În urma discuţiilor purtate cu Nicolae M., el a declarat că fratele său a afirmat de mai multe ori, în special când se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, că se va sinucide.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, care  va fi soluționat procedural de către lucrătorii Poliţiei Oraşului Solca.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *