Un bărbat din Straja sancționat contravențional și cu lemnul confiscat de polițiști pentru că transporta o cantitate mai mare decât cea trecută în acte

La 21.11.2018, ora 00.10, o patrulă din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi a oprit pentru control pe DJ 291A, din comuna Grămești, autoutilitara cu remorcă, condusă de un bărbat de 30 de ani din comuna Straja, care transporta material lemnos.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la volumul și sortimentul materialului lemnos transportat și cel din avizele de însoțire prezentate de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta cantitatea de 46,53 m.c. lemn rotund din specia molid, deși în documente era menționată cantitatea de 37,81 m.c. lemn rotund din specia brad.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr.171/2010, iar cantitatea de 46,53 m.c. lemn rotund din specia molid, în valoare de 7.910 lei, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Adâncata.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *