Un bărbat din Suceava s-a sinucis lipindu-şi de braţe fire electrice conectate la o priză

Ieri,19.02.2019, la ora 13.27, un bărbat din municipiul Suceava, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că vecinul său R.V. de 60 de ani, tot din localitate, nu mai răspunde la ușă de două zile.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Pompieri din cadrul ISU Bucovina, care au pătruns pe geam în locuința lui R. V. și l-au găsit pe acesta fără a prezenta semne vitale. Pompierii au constatat că cel în cauză avea lipite cu bandă izolatoare la nivelul antebrațelor două fire electrice, care erau introduse într-un prelungitor conectat la o priză.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței care a constatat decesul lui bărbatului, precum și un echipaj din cadrul Del Gaz, care în intervalul 14.20-14.49 a întrerupt curentul electric în toată clădirea Căminului Social nr. 2 din Suceava. Din verificările efectuate a rezultat că decedatul locuia în imobilul social aparținând Primăriei municipiului Suceava, de aproximativ 25 de ani, acesta fiind văzut ultima oară de către o vecină, în ziua precedentă, având un comportament normal.

Ușa de acces în locuinţă nu prezenta urme de forțare, aceasta fiind descuiată prin interior de către pompieri.

Ulterior a fost identificată fiica decedatului, care se află la muncă în străinătate. Aceasta a fost anunţată telefonic despre decesul tatălui, declarând că se va ocupa de înmormântare. Nu sunt suspiciuni în cauză.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *