Un bărbat din Valea Moldovei a sunat la 112 reclamând că îl bate nevasta

La 10.01.2021, ora 22:55, lucrătorii SPR 10 Gura Humorului au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 43 ani, din comuna Valea Moldovei, cu privire la faptul că a fost lovit de soție.

Polițiștii l-au găsit pe apelant la domiciliul acestuia, el declarând că în seara zilei de 10.01.2021 a avut un conflict în familie cu soția sa de 43 ani, conflict în urma căruia femeia a plecat la domiciliul părinților săi din aceeași localitate. Bărbatul a mai relatat că în jurul orelor 22:30 s-a deplasat la locuința socrilor pentru a o convinge pe soția sa să se reîntoarcă la domiciliu, însă între cei doi soți s-a iscat un nou conflict, în urma căruia partenera de viață și-a lovit soțul cu palma peste față, provocându-i leziuni care nu necesită îngrijiri medicale.

Bărbatul lovit nu a solicitat intervenția ambulanței la fața locului menționând că nu este necesar.

Acestuia i s-au adus la cunoștință prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă a refuzat acest lucru. Totodată, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar în urma completării acestuia s-a constatat faptul că nu există risc iminent în vederea emiterii un ordin de protecție provizoriu.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ,,Violența în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *