Un bărbat din Vatra Dornei, cunoscut cu probleme psihice, şi-a tăiat venele de la mâni încercând să se sinucidă. Dus la spital mama sa a refuzat internarea luându-l sub supravegherea sa la domiciliu

Ieri, 6 august 2019, la ora 15.27, Poliția Municipiului Vatra-Dornei a fost sesizată prin apel SNUAU-112 de către o femeie care a anunţat că vecinul ei, M.R. de 51 ani și-a tăiat venele.

Bărbatul în cauză, este pensionat de boală, suferă de mai mulți ani de boli psihice (epilepsie, tulburări depresive și anxioase cu simptome psihotice) și locuiește de şase ani sub supravegherea mamei sale în vârstă de 71 ani.

În cursul zilei de ieri, mama a plecat de la domiciliu în jurul orelor 12:00, la policlinica din localitate și a încuiat ușa de acces a locuinței. A revenit la orele 15:00 când la găsit pe fiul ei stând la balconul apartamentului și cu ambele palme pline de sânge prezentând tăieturi de lamă la încheieturi motivând că a vrut să se sinucidă.

Bărbatului i s-au acordat îngrijiri la Centrul de Primiri Urgenţe din Spitalul Municipal Vatra-Dornei.

Deși s-a dispus transferarea lui la spital de specialitate psihiatrică, mama bărbatului a refuzat pe proprie răspundere transferarea și l-a luat pe acesta sub supravegherea sa la domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *