UN BĂRBAT DIN VATRA MOLDOVIȚEI A BĂUT ANTIGEL PE FONDUL UNEI DEPRESII FIIND TRANSPORTAT INCONȘTIENT LA SPITAL

Luni dimineață, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat de 49 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, a băut antigel și se află în stare de inconștiență.
În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta locuiește singur pe raza satului Vatra Moldoviței, fiind ajutat la treburile gospodărești, și se pare, nu numai, de o femeie din satul Paltinu, care a relatat faptul că în seara de 09.09.2018, în jurul orei 23.00, a venit la domiciliul bărbatului și a observat că acesta este incoerent în vorbire, iar în urma discuțiilor purtate, el a recunoscut că a consumat o cantitate de antigel dintr-o sticlă pe care i-a și arătat-o, pe fondul unei depresii severe.
Văzând faptul că bărbatul nu acuza dureri sau alte stări, femeia s-a culcat împreună cu acesta, însă în dimineața de 10.09.2018, în jurul orei 08.30, când s-a trezit, a văzut că omul era în stare de inconștiență și a sunat la urgențe.
Cel în cauză a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.