Un bărbat din Voitinel care s-a adresat Poliției municipale Rădăuți sub motiv că polițiștii din sat îl stresează, a ajuns în arestul IPJ

Ieri, 18.07.2019, la ora 10.00, Petrică-Ilie Beghean din comuna Voitinel a refuzat să se prezinte conform citației procedurale la Postul de Poliție Voitinel.  S-a prezentat în schimb la Poliția municipiului Rădăuți unde a sesizat faptul că este stresat de polițiștii de la Postul de Poliție Voitinel și de către cei ai Secției 4 de Poliție Gălănești.

Procedura de citare la Postul de Poliție Voitinel a fost dispusă de către procurorul de caz în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere fără permis”, împotriva lui Petrică – Ilie Beghean. El a refuzat să se prezinte pentru cercetări, mandatele de aducere emise nu au putut fi executate deoarece acesta s-a sustras de la urmărirea penală iar organelor de cercetare penală nu li s-a permis accesul în imobilul în care Beghean locuiește,  pentru executarea mandatelor.

În urma cercetărilor efectuate direct de către procurorul de caz, la ora 10.50 acesta a dispus prin ordonanță reținerea lui Petrică-Ilie Beghean pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.

Acesta a fost audiat în cauză de către procurorul de caz, ocazie cu care nu a recunoscut fapta comisă și a refuzat să coopereze pentru soluționarea cauzei.

A fost constituită escortă care a introdus suspectul în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate privind infracțiunea de „conducere fără permis”. Familia Beghean din comuna Voitinel constituie principala reprezentativă a  numeroasei comunități de romi din localitate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *