Un bărbat din Volovăț nu a vrut să dea de pomană unor țigănași veniți la cerșit și a rămas fără telefonul mobil

Sâmbătă 12.09.2020, pe la ora 13.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați cu privire la faptul că la dispeceratul Poliției Rădăuți a sunat un bărbat de 38 ani, din comuna Volovăț, care solicita intervenția unor polițiști întrucât i-a fost sustras un telefon de către autori neidentificați.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 12.09.2020, bărbatul  lucra  în zona din spatele casei, unde a început o lucrare de betonare, fiind ajutat în acest sens de mai mulţi cunoscuţi. În această perioadă de timp, și-a lăsat telefonul  marca Samsung, în faţa imobilului. doi minori însoţiţi de mama lor pe care o cunoaște din vedere, de etnie rromă, care i-au cerut alimente sau mici sume de bani. Întrucât familia avea mai multe activităţi în acele momente,  le-au solicitat acestora să părăsească curtea casei şi să revină în zilele următoare pentru a le oferi anumite bunuri din cele solicitate.

După aproximativ jumătate de oră de la aceste momente, bărbatul şi-a căutat telefonul pentru a contacta un cunoscut, însă a constatat că acesta fusese sustras, iar singurele persoane necunoscute ce ar fi putut întreprinde această acţiune au fost cei doi minori şi mama lor. Persoana vătămată a estimat prejudiciul ca fiind de 300 de lei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *