Un bărbat din Vultureşti şi-a găsită mama înecată în fântâna din faţa casei

În dimineaţa zilei de ieri, 10.09.2019, la ora 07.04, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Preutești au fost anunţaţi  prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Vulturești, sat Giurgeşti, despre faptul că mama sa s-a aruncat în fântână.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 06.30, bărbatul care a făcut apelul la 112 s-a deplasat la domiciliul părinţilor săi, din aceeași localitate, ocazie cu care a constatat că mama sa lipseşte din locuinţă. Bărbatul şi-a căutat mama prin curtea locuinţei, cât şi pe la vecini, iar la un moment dat a observat că aceasta se afla înecată în fântâna situată în drumul comunal, în dreptul locuinţei acestora, sesizând totodată şi organele abilitate prin SNUAU 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, care au scos-o pe femeie  din fântână, iar un echipaj de la Ambulanța Fălticeni a efectuat manevre de resuscitare, ulterior constatând decesul acesteia.

Din verificările efectuate  a reieşit faptul că femeia era cunoscut cu diagnostic de episod depresiv, tulburări psihotice acute şi tranzitorii, alte tulburări mentale cauzate de leziuni cerebrale. În ultima perioadă de timp femeia a refuzat să îşi ia tratamentul, ameninţând că se va arunca în fântână.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *