Un bărbat fără locuință din Arbore găsit mort, după trei zile de la deces, de un rădăuțean care i-a oferit un acoperiș deasupra capului. Lângă pat au fost găsite mai multe sticle de băuturi și spirt medicinal goale

Vineri, 15.02.2019, la ora 19.44,  Poliţia Mun. Rădăuţi a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că într-un imobil situat în municipiul Rădăuți  a fost găsit decedat un bărbat de de 51 ani din Arbore.

Bărbatul locuia singur în imobilul din care aparținea unui bărbat din  Rădăuți,  care l-a primit la el, întrucât persoana decedată nu avea unde sta.

În ziua de 15.02.2019, la orele 19.45, gazda a venit la domiciliu unde l-a găsit pe bărbatul din Arbore decedat pe patul din dormitor, motiv pentru care a apelat serviciul de urgență 112 și a solicitat intervenția ambulanței.

În urma examinării efectuate de echipa de cercetare la fața locului, s-a constatat faptul că persoana decedată nu prezenta leziuni și prezenta rigiditate cadaverică, fiind decedat de aproximativ 2 – 3 zile. În dormitor, lângă pat au fost identificate mai multe sticle cu băuturi alcoolice goale și mai multe sticle de alcool sanitar Mona, tot goale. Rădăuțeanul a declarat că persoana decedată consuma în mod frecvent băuturi alcoolice în cantități uriașe și că nu l-a mai văzut pe acesta din 12.02.2019.

După efectuarea cercetării locului faptei cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului din Rădăuţi.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *