Un bărbat lovit care și-a abandonat mașina la Vama, preluat de polițiști și dus în arestul IPJ Suceava

Sâmbătă, în jurul orelor 16.10, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au identificat pe raza comunei Vama, sat Vama, pe partea stângă a D.N. 17 un autoturism staționat. Un bărbat de pe raza comunei Vama, care se afla la fața locului, a relatat faptul că șoferul, un bărbat care prezenta leziuni vizibile la nivelul feței, a coborât din auto și a plecat pe jos îndreptându-se în direcția orașului Gura Humorului și.

Persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 31 de ani, din orașul Frasin, iar din verificări și declarațiile martorilor s-a stabili că el a condus automobilul abandonat.

Întrucât bărbatul legitimat a refuzat să fie supus unui control corporal a fost încătușat, ulterior fiind identificate asupra acestuia actele autoturismului marca VW Passat și cheia autoturismului în cauză.     

Șoferul a  fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, loc în care a refuzat să fie ajutat din punct de vedere medical și a refuzat să i se recolteze probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cu ocazia verificării în baza de date a poliției s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Prin ordonanță s-a dispus reținerea celui în cauză pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *