Un bărbat ”puternic” din Bălăceana, băut fiind, și-a bătut nevasta și fiul. A fost încătușat de polițiști. Mâine se va stabili dacă individul rămâne în arest

Sâmbătă seară, după ora 19.00, polițiștii Secției Poliției Rurale nr. 9 Şcheia au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că D. Roșca, din comuna Bălăceana și-a agresat fiul şi pe soţia sa.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 18.00, D. Roșca., de 53 ani,  s-a întors la domiciliul său aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ulterior, între acesta şi soţia sa, I.R. , de 50 ani şi fiul acestora , F.R., de 17 ani,  a izbucnit un conflict spontan, ocazie cu care D.Roșca i-a lovit pe cei doi de mai multe ori.

Având în vedere aspectele constate şi în urma consultării cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Suceava, organele de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea a două infracţiuni de „violenţă în familie” raportat la infracţiunea de „lovire sau alte violenţe”.

La 27.01.2019, prin ordonanță, s-a dispus reținerea lui  D. Roșca, pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu ora 06.00 și până în 28.01.2019, ora 06.00,  acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, iar în cursul zilei de  28.01.2019 urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *