Un bărbat s-a urcat pe acoperişul unui hotel de unde voia să se arunce pentru că nu îşi mai găsea rostul în viaţă, la Vatra Dornei

În seara zilei de ieri, 06.08.2019, la ora 20:49, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată  telefonic,  despre faptul că  o persoană a urcat  pe acoperișul Hotelului Silva.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine si siguranță publică, ocazie cu care a constatat că cele sesizate se confirmă, iar persona de pe acoperiș arunca  cu bucăți de lemn si se deplasa  dintr-o parte in alta a acoperișului.

Întrucât Hotelul Silva este situat  intr-o zonă  intens circulată, până la sosirea Poliției  la fața locului  s-au adunat  grupuri de persoane.

S-au efectuat investigații si au stabilit faptul că persoana in cauză este fochist la hotel, iar când este sub influența băuturilor  alcoolice are  tendințe suicidale.

La un moment dat persoana  de pe acoperiş a trecut pe cealaltă parte a acoperișului  si întrucât  nu mai era  câmp vizual cu ea, cei doi agenți de politie au decis  să  urce   pe terasa  hotelului, pentru a încerca să-l determine să renunțe la intenția sa,  iar  un echipaj de jandarmi a rămas  jos  pentru a urmări persoana.

Doi  agenți care au pătruns  printr-o cameră a hotelului în mansarda imobilului,  au avut contact vizual cu persoana în cauză, care se afla  pe acoperișul clădirii, l- au supravegheat vizual, iar in momentul în care persoana în cauză s-a întins pe spate, profitând de faptul că aceasta se uita în partea opusă, cei doi agenți au ieșit  pe acoperiș  şi l-au imobilizat prinzându-l de mâini şi picioare. Agenţii au discutat  cu fochistul  până  aceasta  s-a liniștit, ulterior reuşind să-l coboare de pe acoperiș. În urma discuțiilor purtate  cu  bărbatul s-a stabilit  că  acesta a urcat pe  acoperișul  hotelului  cu intenția de  a se arunca,  dar s-a întins pe spate pentru a prinde curaj.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din Vatra Dornei, nu  a furnizat motivul pentru care a recurs la acest gest, ci doar faptul că nu-și mai găsește rostul in viață. Bărbatul a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, iar ulterior la Spitalul  de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *