Un bărbat și o femeie, comercianți de țigări de contrabandă depistați la Fălticeni. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Captura: 2163 pachete cu țigări din Ucraina

În cursul zilei de ieri, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiști din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Fălticeni, fiind vizate mai multe persoane specializate în traficul cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

În urma acestor activități întreprinse, la locațiile percheziționate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 2.163 pachete de țigări de proveniență extracomunitară,  cu o valoare estimată de 36.770 lei,  precum şi alte mijloace de probă ce prezintă interes pentru cauză, inclusiv un autoturism în valoare de 2000 de euro.

Doi suspecți au fost conduși la sediul IPJ Suceava pentru audieri, respectiv R.M., un bărbat de 30 ani și M.R., o femeie de 45 ani, ambii din municipiul Fălticeni, față de primul fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul unităţii de parchet competente, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.