Un bărbat și o femeie din Suceava, arestați pentru infracțiuni la viața sexuală

În cursul zilei de 14.01.2022 au fost continuate cercetările în două dosare penale distincte în care două persoane sunt bănuite de săvârșirea unor infracțiuni la viața sexuală, polițiștii dispunând reținerea pentru 24 de ore și ulterior arestarea preventivă.

Au fost continuate cercetările in cauza din data de 12.01.2022 când o elevă de 14 ani a a fost victima unor avansuri cu tenta sexuală și a unui comportament indecent și provocator din partea unui bărbat de 59 de ani.

După continuarea cercetărilor, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței competente care a dispus arestarea pentru 30 de zile.

De asemenea, s-au continuat cercetările într-un dosar complex din luna decembrie 2021, fiind administrat material probator și efectuate 2 percheziții domiciliare.

La data de 06.12.2021, o femeie a sesizat faptul că autoturismul proprietate parcat în fața blocului a fost incendiat, în cursul zilei de 17 decembrie fiind identificat autorul și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat.

Însă, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a doua fetițe minore și ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate.

În urma probatoriului administrat și a doua percheziții efectuate în data de 14.01.2022 pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, femeia a fost arestată pentru 30 de zile.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.