Un bărbat și o femeie fără adăpost din Rădăuți, găsiți morți  în clădirea dezafectată a fostului Cămin de bătrâni

Cadavrele a două persoane fără locuință, un bărbat și o femeie din municipiul Rădăuți, au fost găsite aseară de polițiști în clădirea dezafectată a fostului Cămin de bătrâni din Rădăuți.

Polițiștii au găsit trupurile neînsuflețite ale Mariei B. de 43 de ani și Aurel N. de 54 de ani, intrate în putrefacție,  după ce fostul soț al femeii a sesizat Poliția Rădăuți marți seară, pe la ora 19.20,

despre faptul că este posibil ca fosta lui soție, să fie decedată în incinta fostului azil pentru persoane vârstnice.

Fostul azil pentru persoane vârstnice a municipiului Rădăuți este dezafectat de mai mult timp, iar în această clădire, localnicii cunoșteau faptul că pe timp de noapte, Aurel N. și Maria B. se adăposteau.

Întrucât cei doi nu mai fuseseră văzuți de mai multe zile, fostul soț al femeii a cerut sprijinul poliției pentru a verifica situația.

Lucrătorii de poliție deplasați la fața locului au găsit cadavrele celor doi, la etajul clădirii.  Nu s-au putut obține date cu privire la posibila cauză a decesului, cele două cadavre aflându-se în stare de putrefacție.

Ei erau cunoscuți ca fiind într-o relație de concubinaj, consumau în mod frecvent băuturi alcoolice dar amestecuri de spirt și de alte substanțe pe bază de alcool, neavând o locuință stabilă.

La fața locului s-au deplasat un lucrător din cadrul BIC-al Poliției Mun. Rădăuți, însoțit de către un tehnician criminalist.

Cele două cadavre nu prezentau  urme vizibile de violență și au fost transportate la morga Spitalului Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.