Un bărbat suferind din dragoste a vrut să se sinucidă înghițind pastile și clor, la Vatra Dornei

Ieri,07.06.2019, la ora 16.55, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost notificată de către Spitalul Municipal Vatra Dornei, Compartimentul Primiri Urgențe, despre faptul că în cadrul unității spitalicești a fost adus un bărbat de 49 ani, din municipiul Vatra Dornei, care a relatat faptul că a înghițit 20 de pastile  și a  ingerat o substanță pe bază de clor.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în ziua respectivă, bărbatul a mers în vizită, în mai multe rânduri, la locuința unei femei din municipiul Vatra Dornei. Acesteia i-a relatat faptul că suferă din dragoste după o persoană din zonă și din acest motiv a înghițit 20 de pastile și a băut o substanță pe bază de clor.

Întrucât, în jurul orei 16.30, starea bărbatului s-a agravat, femeia căreia i s-a destăinuit a  apelat numărul 112 și a anunțat ce se petrece. Bărbatul a fost transportat cu serviciul de ambulanță la spitalul mun. Vatra Dornei unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit diagnosticul de: „intoxicație voluntară cu ,,Diazepam – declarativ 20 de tablete și soluție de clor, aproximativ 1 litru, fiind transferat la UPU Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *