Un bărbat urmărit general pentru furt descoperit de poliţiştii de frontieră la Straja, în timp ce păştea oile aproape de linia de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au identificat și predat autorităților competente un cetățean din jud. Botoșani pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 18 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Ieri, 10 decembrie a.c., la ora 14.00, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, jud. Suceava, pe timpul executării unei misiuni specifice, în zona de responsabilitate, pe raza localității Straja, au oprit în vederea stabilirii identității un bărbat care se afla la 500 de m față de linia de frontieră, cu oile la păscut.
În urma verificărilor specifice, s-a constatat că Ilie R., în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza jud. Botoșani, figurează în bazele de date cu un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 18 luni, emis de către autoritățile române, pentru săvârșirea inafracțiunii de furt.
Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul IPJ Suceava în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Please follow and like us:

One thought on “Un bărbat urmărit general pentru furt descoperit de poliţiştii de frontieră la Straja, în timp ce păştea oile aproape de linia de frontieră

 • 11 decembrie 2018 la 15:31
  Permalink

  Este clar că ăștia au prins la frontieră din Straja un cioban acoperit,din Botoșani! Că dacă tot nu au putut prinde traficanți,deoarece ăia s-au specializat,s-au subțiat procedural,cară țigările cu dronele sau cu metroul iar meșteșugul polițiștilor de frontieră a rămas amorțit,cam la nivelul ultimelor pertractări dintre poliție și traficanți,să fie bine să nu fie rău,să avem și noi grade,funcții ,case și mașini iar ei să aibă idem ceva folos din comerțul cu fum ,măcar atâta,un quasicioban din Botoșani să mai prindă și ei…
  Pe care l-au prins,probabil,în timp ce băiatul era în focul creației,al compoziției la fluier…
  Mă gândesc însă și la varianta că atâta au putut scoate de la el,după frecțiile specifice,după cum scrie la manual,că iepure să fie și, dacă îl ghibăcești bine,recunoaște că este mistreț,cf. protocol !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *