Un bătrân de 73 de ani din Liteni, zilier la o stână din Păltinoasa, a murit pe malul râului Moldova

Ieri după amiază, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Păltinoasa, despre faptul că pe malul râului Moldova, spre comuna Capu Câmpului, a identificată o persoană de sex masculin, posibil decedată.

Din cercetări s-a stabilit că în dimineața zilei de 05.04.2019, în jurul orei 09.00, apelantul, pescar fiind, a mers pe malul râului Moldova, unde a văzut un bărbat așezat, cu fața spre luciul apei, care era în viață. 

Când s-a întors spre casă,  în jurul orei 15.10, pescarul a observat aceeași persoană  pe care o văzuse dimineață, căzută la pământ, iar când s-a apropiat a constatat că este inconștientă, fapt pentru care a sesizat organele competente.

Membrii echipajului de ambulanţă chemați la faţa locului au confirmat decesul bărbatului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana găsită decedată are 73 ani, și are domiciliul în orașul Liteni. Omul a lucrat ca zilier la o stână din Păltinoasa timp de aproximativ o lună de zile, până în seara zilei de 04.04.2019, când a plecat fără să anunțae proprietarul stânii.

Victima nu prezenta leziuni corporale vizibile, a fost ridicată și transportată la Morga Spitalului orășenesc Gura Humorului pentru efectuarea necropsiei.

 În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *