Un bătrân de 74 de ani din Sadova a murit după ce a căzut de pe treptele beciului în care cobora după murături

Duminică seară, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin 112 de către un asistent medical din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc despre faptul că în comuna Sadova, a constatat decesul lui C.I., de 74 ani.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că, în seara de 19.03.2023, pe la ora 21.30, soția acestuia a coborât în beciul locuinței, pentru a lua un borcan cu murături, iar  în urma ei, a venit și soțul ei, căruia i s-a făcut rău și a căzut pe scările beciului, prăbușindu-se peste ea. În urma căzăturii, bătrânul a rămas inconștient în interiorul beciului, iar soția a ieșit afară pentru a cere ajutor.

În cele din urmă, la locuința celor doi a venit fiica lor care a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță. Deși i-au fost aplicate manevre de resuscitare de personalul medical deplasat la fața locului, a trebuit în cele din urmă să se constate decesul lui C.I..

Conform declarației persoanelor prezente la fața locului și a medicului de familie, a rezultat faptul că persoana decedată era înscrisă în evidențele medicului de familie cu afecțiuni cardiace.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *