UN BĂTRÂN DE 78 DE ANI ȘI-A CIOCNIT MAȘINA CU UN MOPED CONDUS DE UN COPIL DE 13 ANI, LA CAJVANA. REZULTATUL: O FEMEIE A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL

Sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, un bătrân de 78 de ani din orașul Cajvana, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 43, în ,localitatea sa de domiciliu,  ajuns în apropierea unei locuințe aflate în construcție, a efectuat un viraj la dreapta pentru a intra în curtea imobilului, moment în care  a acroșat mopedul condus de un minor de 13 ani, din localitate, angajat în depășire neregulamentară prin partea dreaptă a vehiculului.

În urma impactului a rezultată rănirea gravă a unei femei de 24 de ani, pasageră pe moped, care a fost transportată cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto și minorul au  fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După producerea evenimentului rutier, bărbatul de 78 de ani a mutat autoturismul de la locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul implicat în accident nu este înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „modificarea stării locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *