Un bătrân de 89 de ani din Bilca a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a dat foc la vegetația uscată iar flăcările l-au copleșit

Ieri după amiază, pe la 14,30,  polițiștii din cadrul SPR 4 Gălănești au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că un bătrân din Bilca  a suferit arsuri după ce a produs un incendiu de vegetație iar hainele de pe el au luat foc.

Pe un teren agricol din comuna Bilca a fost identificat bărbatul de 89 ani, care se afla întins pe sol, prezentând leziuni vizibile la nivelul membrelor inferioare.

Femeia care a apelat la 112, rudă a bătrânului, a relatat faptul că în timp ce se afla în curtea locuinței sale de domiciliu, a văzut că acesta a dat foc vegetației de pe suprafața de teren ce îi aparține, iar într-un moment de neatenție din partea acestuia, flăcările s-au extins spre el, hainele pe care le purta luând foc..

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, care l-a preluat și transportat pe bătrân la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat prezumtiv cu ”arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare”.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *