Mopan Suceava
Actualitate

Un bătrân din Hănțești a murit subit în cimitirul satului, pe când participa la o înmormântare

Sâmbătă după amiază, pe la ora 15.00, lucrătorii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin 112 de către medic din cadrul SAJ Suceava cu privire la faptul că un bărbat de 76 ani a decedat în cimitirul de pe raza comunei Hănțești.

Polițiștii au stabilit că ieri, bătrânul s-a deplasat în cimitirul satului la o înmormântare, împreună cu familia. În timp ce participa la înmormântare, acestuia i s-a făcut rău și a căzut la pământ, rămânând inconștient.  Membrii familiei au solicitat intervenția unei ambulanțe la fața locului în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Echipajul de pe ambulanță nu a putut decât să constate decesul bărbatului, stabilindu-se că acesta a făcut stop cardio-respirator. Bătrânul era înscris în evidența medicului de familie cu boli cardiace cronice, însă medicul de familie nu a putut fi contactat.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *