Mopan Suceava
Evenimente

Un bătrân din Straja a murit după ce s-a înecat cu mâncare la un parastas, în Vicovu de Sus

Lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați că la  Spitalul Municipal Rădăuti, un bărbat de 78 ani din comuna Straja, a decedat în secția ATI.

S-a stabilit faptul că la data de 29.12.2022, bătrânul a participat la un parastas împreună cu copiii săi, care a avut loc la Praznicarul din incinta Bisericii Ortodoxe Laura, orașul Vicovu de Sus. În timp ce mânca, bărbatul s-a înecat cu un bol alimentar. A fost preluat si transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a rămas internat până la data de 01.01.2023, când, la ora 08.30 a decedat.  Diagnosticul medicilor a fost: stop cardio respirator, înecat cu un  corp străin.

În urma discuțiilor purtate cu fiul celui decedat, ca era de față când a avut loc incidentul, bătrânului i-a fost acordat primul ajutor împreună cu mai multe persoane care participau la parastas, ulterior fiind preluat de ambulanță.  Fiul celui decedat nu are niciun fel de suspiciuni cu privire la împrejurările în care s-a produs decesul tatălui său.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *