Un bătrân din Zvoriștea a murit în spital la Iași după ce căzuse dintr-un vișin pe care voia să-l curețe de crengile uscate

În cursul zilei de ieri, lucrătorii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizaţi cu privire la faptul că P.B., un bătrân de 76 ani din Zvoriștea a decedat la Spitalul Clinic de Urgență Iași.

Din discuțiile purtate cu membrii familiei persoanei decedate s-a stabilit faptul că la data de 10.07.2021, în jurul orei 17.00, bărbatul  s-a urcat într-un vișin pentru toaletarea acestuia. Având o drujbă în mână, a început să taie cu aceasta crengile uscate, iar la un moment dat a alunecat și a căzut cu spatele pe stâlpul unui gard și apoi de pământ.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care i-a acordat primul ajutor după care l-au transportat la UPU Suceava pentru investigații medicale amănunțite.

Ulterior, acesta a fost transportat și internat la spitalul din Iași, întrucât starea de sănătate s-a agravat. La 18.07.2021, în jurul orei 15.00, acest a decedat.  

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *