Un biciclist din Burla, trântit pe șosea după ce a intrat direct în portiera tocmai deschisă de un șofer din Putna, ce parcase într-o zonă cu oprire interzisă, în fața unui market

Vineri după amiază, înainte de ora 15.00,  un bărbat de 44 ani, din comuna Putna, în timp ce  conducea autoturismul VW Golf  pe DN2H în interiorul localității, dinspre Mănăstirea Putna către Bivolărie, a produs un accident de circulație în fața unui magazin din localitate.

Putneanul, simțindu-se ca acasă, nu a observat că din spate vine un biciclist iar când  deschis portiera mașinii, l-a trântit la pământ, cu tot cu bicicletă. Nenorocosul biciclist este un bărbat de 52 de ani, din comuna Burla, care s-a încumetat să viziteze Putna pe două roți. Polițiștii au explicat că, atunci  când a ajuns în fața marketului Arcașul din comună, putneanul  a parcat autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului, într-o zonă în care oprirea este interzisă, după care a deschis ușa mașinii, fără a se asigura dacă din spate circulă alte vehicule. În acel moment, l-a acroșat cu portiera pe biciclistul din Burla, care dorea să depășească autoturismului oprit. Omul s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă suferind leziuni.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de asemenea negativ.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *