Un biciclist din Stroiești și un căruțaș din Vulturești au ajuns la spital după ce băuți fiind, s-au prăbușit pe șosea

Ziua de ieri a fost interesantă pe șoselele din județul Suceava și pentru că au fost înregistrate victime în accidente mai puțin obișnuite. Un biciclist beat a intrat cu vehiculul într-un podeț la Stroiești iar un căruțaș turmentat a picat din coșul atelajului, la Vulturești.

Potrivit IPJ, ieri pe la ora 11.30, polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 36 ani din Stroiești cu privire la faptul s-a izbit cu bicicleta de un podeț și a suferit leziuni în zona coastelor.

S-a constatat că în jurul orelor 11.10, persoana vătămată, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 209 D, s-a dezechilibrat de pe bicicletă și a intrat în parapetul unui podeț. A fost transportat de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava la UPU unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate, fiind diagnosticat  cu „traumatism la nivel de coloană cervicală prin cădere”.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest având o alcoolemie de 1,01 la mie în aerul expirat. În cadrul UPU Suceava i s-a recoltat o probă de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Tot ieri, în jurul orei 17:50, un bărbat  de 35 ani din comuna Vulturești, în timp ce conducea o căruță trasă de un cal pe o uliță din satul Merești, a căzut din atelajul hipo pe drumul din pământ cu pietre.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a căruțașului, care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul ,, TCC, cu pierderea cunoștinței, traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal pelvin, traumatism umăr stâng și cot stâng, contuzii ambii genunchi”, rămânând internat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *