Un BMV condus de un rădăuțean băut a luat foc după ce s-a izbit de un copac, la Vatra Modoviței, astă noapte

Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de luni spre marți, pe la ora 02.19, polițiștii Secției nr. 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați de pompierii voluntari din cadrul SVSU Vatra Moldoviței, prin apel 112, despre faptul că pe D.J. 176, pe raza comunei Vatra Moldoviței s-a produs un incendiu la un autoturism.
Echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului constatând că autoturismul în cauză, identificat ars în totalitate este autoturismul marca BMW implicat în evenimentul rutier cu victimă din 29.10.2018, ora 01.20, când șoferul de 30 ani, din municipiul Rădăuți a condus autoturismul marca BMW pe raza comunei Vatra Moldoviței și ajuns la km 17 + 200 m de pe D.J. 176, datorită stării de ebrietate în care se afla, a părăsit partea carosabilă prin dreapta, acroșând frontal un arbore de pe o proprietate privată.
La scurt timp, la fața locului a sosit și un echipaj al Detașamentului de Pompieri Militari Câmpulung Moldovenesc, care au stabilit cauza probabilă a producerii incendiului ca fiind efectul termic, iar ca împrejurare un cablu electric cu izolație deteriorată.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „distrugere din culpă”, prejudiciul urmând a fi stabilit.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *