UN BOLNAV PSIHIC ÎN SEVRAJ ETANOLIC A DECEDAT LA SPITALUL DE PSIHIATRIE BURDUJENI

Un bărbat de 34 de ani din Cornu Luncii a decedat ieri la Secția de Psihiatrie din Burdujeni după ce fusese internat cu comportament agresiv, cu o zi înainte. Astfel, în data de 28.07.2018, ora 10.50, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că bărbatul din comuna Cornu Luncii, a decedat la Spitalul Județean Suceava-Secția de Psihiatrie Burdujeni.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la 27.07.2018, acesta a fost transportat la Secția de Psihiatrie Burdujeni, în urma unui apel SNUAU 112, de pe raza municipiului Fălticeni, ca bolnav psihic agresiv.

Sâmbătă la ora 05.45, el a decedat la Secția de Psihiatrie Burdujeni, ca urmare a unei insuficiențe cardio-respiratorii acute și a unui sindrom de sevraj etanolic.

Din verificările efectuate la domiciliul acestuia a rezultat că în 27.07.2018, ora 08.00, bărbatul  a plecat de la domiciliu în municipiul Fălticeni la cumpărături. De asemenea, acesta este cunoscut ca și consumator zilnic de băuturi alcoolice.

Acesta a suferit o intervenție chirurgicală la plămâni în urmă cu circa 3-4 ani. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morții.Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

One thought on “UN BOLNAV PSIHIC ÎN SEVRAJ ETANOLIC A DECEDAT LA SPITALUL DE PSIHIATRIE BURDUJENI

  • 29 iulie 2018 la 12:28
    Permalink

    Indiferent cum s-a intamplat, omul este acum linistit si fericit. A rezolvat o problemă. Nu trebuie sa i se para cuiva lucru de șagă. Nu-i nici glumă. Am citit ce spune un om de cultură neîndoielnică într-un articol al dumnealui care se cheama chiar ”Măcar dacă aș muri…”. Adevărat ca punctele de suspensie trădeaza oarecare nesinceritate sau ezitare, ca adică ar avea dorința asta așa, ca să vadă ce-ar zice dușmanii.
    Eu cred că în cazul celuilalt totul i se trage omului de la ”Zilele Falticeniului”, ocazie cu care, furios, a baut de a rupt din cauza ca dupa opinia lui zilele acestea trebuiau sa se cheme ”Zilele Falticenilor”, cum se spunea pe vremuri cand la Falticeni traiau multi oameni de seama.

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *