Un bucureștean a lăsat nesupravegheat un imobil din Câmpulung Moldovenesc, mai bine de jumătate de an. Revenind, a constatat că i-a fost furată o butelie goală de aragaz și niște lemne de foc

Un bucureștean cu proprietăți în câmpulung Moldovenesc, a constatat ieri,  la  șapte luni de când și-a vizitat ultima dată domeniul bucovinean, neprotejat în nici un fel față de amatorii de furțișaguri, că a fost jefuit. Potrivit acestuia, i-a fost furată o butelie de aragaz goală și niște lemne de foc.

Ieri dimineață, pe la ora 07.25, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 67 de ani, din București, despre faptul că la data de 18.06.2019, orele 07.00, a descoperit că în imobilul nelocuit pe care îl deține în municipiul Câmpulung Moldovenesc, s-a pătruns prin efracție și au fost sustrase bunuri.

Imobilul a fost vizitat ultima dată de persoana vătămată în luna noiembrie 2018. Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că au fost sustrase o butelie goală de aragaz și circa 1 mc de lemne de foc, stabilind prejudiciul la circa 500 lei.

A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *