Actualitate

Un cadavru învelit în plastic a pus pe jar poliția din două județe, Suceava și Botoșani. S-a dovedit a fi un câine mort

În cursul acestei zile, o femeie din Tudora, din județul vecin, a sesizat IPJ Botoșani cu privire la faptul că în apropierea comunei în care locuiește, a găsit în zona unui teren agricol și a unei suprafețe cu vegetație abundentă, un colet înfășurat în folie de celofan și bandă izolantă.

Coletul ar fi avut dimensiunile și forma unui corp uman, existând suspiciunea că ar fi vorba despre un cadavru uman.

Polițiștii din Botoșani au constatat că zona indicată, aflată la limita județelor Botoșani și Suceava  este în administrarea teritorială a județului Suceava, terenul aparținând locuitorilor din satul Sliștea Nouă, orașul Dolhasca, poliția din localitatea suceveană fiind informată că este în responsabilitatea ei efectuarea de cercetări.

La IPJ Suceava a fost constituită o echipă operativă complexă sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care s-a deplasat la fața locului,  în proximitatea localității Siliştea Nouă.

După deschiderea coletului și efectuarea locului faptei, s-a constatat ca în interior nu se afla un cadavru uman, ci leșul unui câine, în stare avansată de putrefacție.

Verificările au fost preluate de către Biroul pentru Protecția Animalelor urmând a se dispune procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *