Mopan Suceava
Actualitate

Un cal și 30 de găini au ars într-un incendiu care a mistuit o gospodărie din Cornu Luncii. Proprietara a făcut atac de panică și a fost dusă la spital

O gospodărie din comuna  Cornu Luncii s-a făcut scrum în după amiaza acestei zile, în urma unui incendiu care a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Pompierii au fost anunțați  în jurul orei 16.00 intervenind pentru stingere focului pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Mălini cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

La sosirea echipajelor ardeau adăpostul de animale și acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare la o locuință învecinată.

Pe timpul intervenției pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor pentru o femeie în vârstă de 71 de ani care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a fost transportată la spital.

Au ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. În incendiu au pierit circa 30 păsări de curte și un cal.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *