Un camion supraîncărcat cu bușteni a lăsat fără curent casa unei femei din Volovăț, rupând firele de alimentare cu energie electrică ce traversau drumul

Un transport misterios de bușteni, încă neidentificat, a trecut ieri dimineață  prin comuna Volovăț iar din cauza vitezei și a gabaritului depășit pe verticală, a rupt firele de alimentare cu energie electrică a casei unei femei din localitate, care traversau drumul. Greu de închipuit cât de supraîncărcat a fost transportul de lemn neidentificat încă, de a ajuns până la liniile de curent de la Volovăț.

Potrivit IPJ, ieri dimineață, după ora 11.00, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de un bărbat din comuna Volovăț,  cu privire la faptul că o autoutilitară încărcată cu bușteni a rupt cablul de alimentare cu energie electrică de la locuința sa.

O femeie de 68 de ani, în timp ce se afla la domiciliu, a constatat că locuința sa nu mai era alimentată cu energie electrică, iar firele electrice din fața locuinței erau rupte.

Din verificările efectuate a rezultat că la aceeași oră, o autoutilitară neidentificată ce transporta bușteni pe DJ 209K din comuna Volovăț  a agățat și rupt firele electrice ce traversau drumul și  care alimentau cu energie electrică casa femeii, cablul distrus fiind distrus pe o lungime de 12 metri. Polițiștii au stabilit  că acest cablu aparține S.C. Delgaz Grid S.R.L., firmă de furnizare a curentului electric,  care a fost informată cu privire la avaria apărută, în vederea remedierii acesteia.

În continuarea verificărilor urmează a fi vizionate înregistrările camerelor video identificate în apropierea DJ 209 K, pentru a se stabili eventualele autoutilitare care au transportat material lemnos în data de 26 martie a.c.. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *