Mopan Suceava
Evenimente

Un cerșetor beat a agresat o femeie în incinta Policlinicii Areni

Vineri după amiază, după ora 15.00, agenţii de ordine şi siguranţă publică au fost solicitaţi de către Ofițerul de Serviciu al Poliţiei municipiului Suceava să se deplaseze pe strada Ștefan cel Mare, în interiorul Policlinicii Areni, întrucât o persoană aflată în stare de ebrietate a agresat o femeie.

A fost identificată apelanta, o femeie de 44 ani, din comuna Udești, care a declarat că în timp ce aștepta în interiorul Policlinicii Areni pentru a fi consultată de un medic, lângă aceasta a venit un bărbat în stare de ebrietate, care a apelat la mila acesteia rugând-o să-i dea o sumă de bani. Întrucât l-a refuzat, individul i-a adresat cuvinte jignitoare, iar la un moment dat a împins-o, după care a părăsit clădirea.

Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat agresorul în persoana numitului Gușetu Iulian, de 25 ani, din oraș Gura Humorului.

Acesta a fost condus la sediul poliției și a fost amendat cu  suma de 800 lei  pentru încălcarea prevederilor art. 2, pct. 13, pct. 3 și pct.1 din Legea 61/1991.

S-a întocmit proces-verbal de constatare, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *