Un cioban de 52 de ani a murit singur lângă o stână din Călinești – Șerbăuți

Ieri după amiază, după ora 13.00, polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin 112, de către proprietarul unei stâni, despre faptul că un bărbat de 52 ani, din comuna Șerbăuți, satul Călinești, a fost găsit decedat la stâna de oi administrată de către cel care a sunat la urgențe

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul din Șerbăuți muncea ca cioban zilier la stâna di zona numită „Pe Lan”. Administratorul stânei a fost anunțat prin telefon de către un alt cioban că bărbatul de  52 de ani  a decedat în apropierea stânei.

Echipa operativă a găsit persoana decedată la circa 200  de metri  mai sus de  stână, iar în urma examinării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme de violență pe corp și avea asupra sa toate bunurile personale.

Bărbatul nu figura înscris pe listele nici unui medic de familie motiv pentru care nu s-a emis certificat de deces, însă era cunoscut cu afecțiuni cardiace, recent suferind un preinfarct.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *