Un copac tăiat ilegal: un an de pușcărie, pedeapsa propusă de liderul verzilor suceveni, Dan Acibotăriță. Politicianul Mircea Diaconu criticat de partidul condus de politicianul Florin Călinescu

Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde,  filiala judeţeană Suceava susține propunerea președintelui PV, actorul Florin Călinescu, că cea mai bună pedeapsă pentru cei care fură sau taie fără aviz arbori din pădurile din România este câte un an de pușcărie pentru fiecare copac doborât ilegal.

”Ai mers la furat, ai băgat drujba într-un hectar de pădure și ești prins, numeri cioatele și vezi câți ani de pușcărie ai de făcut. Ai o sută de copaci tăiați ilegali se duce automat în 100 de ani de pușcărie, ai 500 faci 500. Treaba e simplă și sigur va da roade.

O asemenea soluție propusă de președintele Partidului Verde, dl. Florin Călinescu, este una binevenită care va proteja pădurile din țara noastră” a  explicat Dan Acibotăriță.  

De asemenea,  verzii suceveni, urmărind activitatea politică a actorului Mircea Diaconu și a ajuns la concluzia că a fost una mediocră, lipsita de acuratețe, întoarsă mai mult spre zona interesului personal. ”Nu am văzut sau nu am auzit ca dl. Diaconu să facă ceva extraordinar în cei 5 ani cât a activat în Parlamentul European pentru români și România, iar actuala candidatură pentru funcția de Președinte te face să crezi că cineva i-a colorat, cu ceva ani în urmă, ochii în albastru și i-a pictat cu alb urechile. Nu mai vorbim de faptul că dl. Tăriceanu îi adună pe cei, trecuți de 70 de ani, care merg la prezidențiale și obțin un scor de aproximativ 1%, răsplătindu-i cu câte o funcție de ministru, gen bunicul Meleșcanu” s-a mai exprimat Dan Acibotăriță într-o recentă postare pe facebook.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *