Un copil de 1 an și patru luni, care se juca cu frații săi, a băut benzină dintr-o sticlă găsită în garajul casei, la Bosanci

Ieri seară, 20.08.2019, la ora 20:50, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava a fost prezentat un băiețel în vârstă de un an, care a ingerat accidental benzină.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orelor 20:00 copilul în vârstă de 1 an și 4 luni, în timp ce se afla în cutea locuinței părinților de pe raza satului Bosanci, împreună cu doi frați de ai săi de 8 ani respectiv 5 ani cu care se juca, a găsit în garaj o sticlă în care se afla benzină, accidental ingerând aproximativ 50 ml. Întrucât părinții au observat acest lucru l-au transportat la Spitalul Județean Suceava – Secția UPU unde i s-a stabilit diagnosticul de „ingestie accidentală cu benzină”, rămânând sub supraveghere medicală.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, ce urmează a fi soluţionat procedural de către Postul de Poliție Bosanci.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *