UN COPIL DE UN AN ŞI JUMĂTATE PROIECTAT ÎN STRADĂ DIN AUTOTURISM ÎN URMA UNUI ACCIDENT GRAV ÎN CARE AU FOST IMPLICATE 5 MAŞINI, LA SUCEAVA

Ieri, 28.08.2018, în jurul orelor 15.27, un tânăr de 23 ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, a condus autoutilitara pe bld. 1 Decembrie 1918, din mun. Suceava, din direcţia Fălticeni – Suceava, banda de lângă axul drumului, iar al intersecţia cu strada Bistriţei nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric intrând în coliziune cu autoturismul condus de pe strada Bistriţei către direcţia Areni, de către o femeie de 41 ani, din comuna Moara.
După impact autoutilitara  a ajuns pe amenajarea rutieră din zona mediană a bulevardului 1 Decembrie 1918 după care a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme.
În urma accidentului un minor de un an și jumătate, a fost proiectat din interiorul autoturismului condus de femeie a de 41 de ani pe partea carosabilă. Ulterior a fost preluat de un echipaj medical de urgenţă şi transportat la U.P.U. – Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava
Totodată, o femeie de 63 de ani, din comuna Cornu Luncii, pasager într-unul din autoturismele acoșate de autoutilitară a suferit leziuni ușoare.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *